Среееееееќен роденден Злате !!!

Вчера, нашиот ни мил и "постар" член Златко, го прослави својот 28ми роденден. БЕСТовци добро се погрижија и собраа симболична сума на пари за да му купиме поклон на Златко. Но, што се случи со парите? Ги испивме :))) Не се шегувам, буквално ги испивме. Наместо поклон, Злате доби голема журка, надвор на трева пред канцеларијата на БЕСТ, со факели, свеќички, украсени ѕидови со сијалички, сангриа, Jungle Juice, Cuba Libre и уште неколку различни пијалоци. Многу пријатно и романтично, со прекрасна музика и разиграни луѓе насекаде. Се играше салса, латино, по малку српско и македонско се разбира. Атмосферата беше скромна, опуштена и за сечиј вкус. Навистина прекрасно! На крај излижавме прсти од вкусната, home made торта од мајка му на Злате. Епа Злат, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Update: Сликите од роденденот:




4 comments:

zoltriks said...

Имав прекрасен роденден!

Инаку да, заборави да го спомнеш штокот за постарите т.е. директори и особи на слични раководни функции :-)

Sanja said...

Искрено ретко добра журка направивме, дешифрирано-МНОГУ БЕШЕ ЗАКОН...особено коктелите хехехехееее

Unknown said...

Роденденот стварно беше закон... а слики, слики каде има? Ајде да ги видиме и на другарите наши што не беа да им покажеме што пропуштија!

Sanja said...

Кај Мало (Снеже) има еден куп слики...мммммммм само да ги видитееее ...се надевам ќе ги пушти на блог па да ги видат сите.